Eilen käytiin (taas) katsastamassa Infected Mushroom @ The Circus. Mahtavaahan se oli, niinkö ennenkin. Lahdessa junaan, Mikkiksen kanssa Helsinkiin (korttipelit on kivoi!) ja sitte Helsingissä Kampin eessä Kartsa ja Mariel bongattiin. Ennen Circukseen menoa käytiin syömässä ScanBurgerissa, ja saatoin suunnitella upean tappavan talon. Pitäis kirjottaa ne ajatukset ylös, koska se oli oikeesti tosi hieno!

Sen jälkeen käveltiin Circukseen ja jostain kumman syystä portsarit halus nähä jonkun muunki ku 9 vuotta vanhan passini :D No, enivei, sisään päästiin ja sitten kuunneltiin niitä, ketkä siellä nyt sattui olemaankaan. Kun mentii hihhuloimaa ja oottaan Inffiä siinä yhentoista pintaan ku niiden piti sillon alottaa, niin (tosi yllättävästi) tuli ilmotus, että he aloittavat kahdeltatoista. Eliot Ness ja Proteus sitten siinä oli.

Lopulta itse Infected Mushroom aloitti. Siitä mulla on kyllä vähän vähänlaisesti kuvia, mutta enivei:

Tunnelma oli mahtava, poruka oli upeeta, ja jalat kuoli kaikesta siitä hyppimisestä. Nii, ja käsi toki siitä ku sitä piti koko ajan nostaa ja heiluttaa. Mut jeeeee!

Tosin joku äijä, siinä vaiheessa ku olin yksin siellä jossain, ni tuli siihen eteeni, ku ympärilläni oli tilaa, ja rupes elein ilmehtimään jonkinlaisen kanssakäymisen haluamista. Se ei mitään sanonut, eleili vain ja jotain sen paitansakin kanssa pelleili ja mä vaan mietin että mitähän helvettiä. Jonkun viis minuuttia se siinä vissiin yritti ennenku lähti.

Sitten ku ne oli livesettinsä pitäny, ni oli vielä DJ-setti, sitä me istuskeltii kahtomassa vähän kauempaa. Vähän sen jälkeen Kartsa ja Mariel lähti ja me jäätii Mikkiksen kanssa vielä kattoo Lisa Lashesii. Siinä muutama ihminen tansseili:

Kattelin koko aika, että onkohan toi oikeesti kuin vaarallista. Noi ei kyllä pudonnu, mutta yhessä vaiheessa siihen koetti jonkun avustuksella nousta joku nainen viissenttisillä koroilla ja ku se oli melkein päässy tohon, se kaatu tosta eteenpäin suunnilleen pää edellä. Mietin, että kai se oli se sama, joka sieltä sitten nousi, ettei sille käyny mitään.

Sama niinkö siellä oli yks mies pyörätuolis, ni se pyöri jonkun kanssa siinä ja lens nurin, mietin, että kuinkakohan paljon toikin sattu. Hölmöjä.

Siinä meni ohitte myös pukumies (varmaan hikoillu sen pilalle jos yhtää riehunu), karvalakkimies, nahkatakkimies ja sit hyyppä semmosessa villalankapuvussa. Siis paksui villalankapätkii roikku, niinkö ois joku turkki tehty sille. Miten ihmeessä siinä pysty ees oleen... Ja tietysti oli tonttulakkinenki mies. Ja sit kaks naispuoleista tuli kyselee ihmisiltä hammasharjaa ku niillä oli jotain yläetuhampaissa. Ne sai ne jotenki kyl pestyy.

Sit me lähettii syömää. Tai siis. Katottii ekasta paikasta et yy, kauheet jonot, mennää toisaalle. No, mä seurasin Mikkistä. Jossain kohtaa aloin miettii, että mihin me oikein ollaa menos. Sit Mikkis kysyy: "Mihin me ollaa menos?" "???" Oltiin siis seurattu toisiamme. Oikein mukava aamuyöneljän lenkki, täytyy myöntää :D Sitten löydettiin ruokaa ja mentiin aseman laitureille syömään oottaan että asema aukee. Ranskikset maistu pahvilta -> lens roskii. Sitten sisällä kauheita naurunpuuskia, varsinkin, kun siihen viereen oli joku heittäny nuggetit, niin sitten siihen tuli vihreätakkinen mies ja keräsi ne ja kastikkeet, ja aateltii, että se laittaa ne roskii. Joku nainen siinä vieressä kyyläs ku haukka ja mietittii, et se haluu ne. No. Se mies laitto ne vihreään kassiinsa ja meni sitten jonottamaan kahvia ja lehteä ekana aukeavasta paikasta. (Se nainen läks pihalle.) Kun me päästii sinne aamiaiselle, ni siellä se niitä nugetteja söi.

Sitten katteltii, ku ulkona joku nainen roskiksia kiers. Luulen, että se löys ne meidän ranskikset. Melkein olen varma. Ulkona myös jotkut miehet oli ja vilkutteli meille ja myöhemmin mentii niien ohi ni taas ne vilkutteli. Olis varmaan oikeesti pitänyt mennä kaveroitumaan :D

Istuttii myös yhes kohtaa patterin vieres ni siihen tuli joku mies. Se kysy saako istuu; tehtii tilaa. Sit se oli jonku aikaa siin ennenku: "Ei sulla olis antaa kahta euroo?" "Ei nyt oo." ":(" -- "Onhan nyt muuten lauantai?" "On." "Hyvä." Lähettii vähä sen jälkee siitä.

Junassa molemmat meinas sitte nukkua. Lopulta sanoin, että nyt pelataan korttia! Voin kertoa, että Casinon pelaaminen väsyneenä on tosi hieno idea!

Lopulta pääs kotio ja nukkumaan ja sit joku herättää kolmen aikaa "Missä oot?" "Lahessa. Tuun ens viikolla sinne." "Kiva, jos soitellaa sitte että jos voit tulla vahtii koiraa =)" "Joo." "Mikäs on vointi?" -- menin takas nukkuu. Ja heräsin kuuen aikaa. Hups.