Leikin tumblrilla ja rebloggaan sitä sun tätä. Lähinnä musiikkia, kun aloin eilen etsiä uutta musiikkia hakusanalla music. Ja sitten piano. Sitten classical. Olen rakastunut moneen uuteen kappaleeseen, vähintään sydämöinyt ne, jotta löytäisin ne uudelleen.

Poistin tekstit täältä, koska tein niille omat sivut. Aloin harkita CSS:n opettelua ja sitten joskus ehkä ihan kunnollisten sivujen tekemistä. Tekstit kuitenkin löytyvät täältä.

Saatan tehdä toisen blogin, jossa valitan kirjoittamista, olenhan suunnitellut sitä pitkään ja melkein onnistuin marraskuussa tekemään nanolle oman. Mutta epäonnistuin nanossa ja blogin päivittämisessä muutenkin silloin. Kenties nyt, vaikka ei sinnekään todennäköisesti kovin paljon tulisi kirjoiteltua kun ei tännekään. Tai ehkä sinne sitten, kun kirjoittaminen tahtoo takkuilla ja toisinaan se on liiankin antoisaa. Katsoo nyt.

Oikeassa elämässä olen kovin turta, elän vaihteeksi taas harmautta ja tunteetonta aikaa. Siihen on tottunut, ei siitä ajattele enää oikeastaan mitään.

Lehmäilykurssi loppui jo aikaa sitten (no ei siitä nyt niin kauan ole) enkä vieläkään ole saanut siirrettyä valokuvia koneelle (ja yhtä videota tai no, äänitteeksi se on tarkoitettu, kun yhden luennoijan puhuttu englanti oli aivan kauhean kuuloista). Oli hieno kurssi, edelleen kai kesken raportti siitä (ainakaan yhtäkään viestiä en ole saanut ja mitä varten? Tein sitä niin paljon itse, ne muut vain häiritsivät, EIKÖ KUKAAN MUU VOI NÄHDÄ VAIVAA SEN ETEEN? Tai ehkä he ovat lähettäneet niitä uusiutuneita versioita ja jättäneet minut välistä?). Joo anteeksi, vituttaa vähän.

Suurin piirtein koulu loppui. Vielä pitäisi sinne yksi essee ja harjoittelutehtävät, ja sitten on toki kesäkoulu. Ajattelin tänään tutustua vähän ryhmäesityksemme teksteihin tänään ja toivon, että Sanna huomenna hyväksyy sen (LGBT parenting, mikäs sen mielenkiintoisempaa). Haluaisin tietää draaman tunnit, se alkaa viikon päästä, olis ihan jees, jos olisi edes jotenkin selvää, että milloin, monelta, missä. Kraah.

Ulkona sataa vettä ja se ehkä sopii mieleni mielentilaan. On helpompi leikkiä ja esittää aurinkoista auringonpaisteella, mitenkäs mä tänään sitten?