Tajusin tänään, etten oo julkaissut netissä uusia tekstejä yli kuukauteen. Surullista. En oo oikeestaan kirjoittanutkaan mitään, yhyy.

Tykkään olla koulussa ja tunneilla ja opettajista ja:
"Jos näitä kursseja me teille tähän tahtiin suunnitellaan ja opinnot jatkuu normaalisti, niin valmistutte jo kolmessa vuodessa."
"Mennääks me sitten jo niin etuaikaan?"
"Te ootte jo nyt edellä opintojanne eikä teillä pitänyt olla vielä ens keväänä harjottelua, mutta me ajateltiin, että ihan tyhmää että ois kokonainen vuosi ilman harjoittelua, ja se tarkottaa, että syksyllä ja kevään alussa pitää käydä vähän enemmän läpi."

Meidän opinnot on siis oikeesti kolme ja puoli vuotta. Mutta näyttää siltä, että ei tällä kertaa :) Tää vaan meinaa, että oppariaihettakin pitäis alkaa suunnitella jo kohta (tai siis no niin, ei nyt ihan heti, mutta aikasemmin enivei). Miten niin oon ollu koulussa vasta reilun kolme kuukautta?

Huomenna on "vapaapäivä". Pesen pyykit aamupäivällä, 12 pitäis olla koululla tekemässä enkun juttua, 15 pitäis olla Triolla suunnittelemassa torstaina olevaa ryhmänohjausjuttua. Jee. Pitää muistaa käydä ostaa suklaateetä ja vaikka torstaille evääks maitosuklaalakritseja, omnomnom.

Torstai on hektinen. 8:30 tenttiin, 12:30 ryhmänohjausjuttui, 16:30 tukihlötapaaminen ja 18:15 bussi Helsinkiin. 20:00 aukee The Circuksen ovet. Yöllä jossain vaiheessa bussilla pois.
Jännittävää, kun toi tentti oli aluksi sanottu yksilötentiksi ja tänään sanoi ope, että saa tehdä kahdestaankin.
Ryhmänohjaus, yhyy.
Tukihenkilötapaaminen on varmaan samaa tavallista; "hillutaan kaupungilla, mitäs tahotte tehä, ai ette tiiä, no mennään kahville, joo".
BUSSI! Hui! Kartsan näkee. Ja sitten Infected Mushroom, iiiiiiih! *crazy fangirl attack* tai jotain :D

Äääääää kuolen kuolen koska haluun torstain ja haluun ens viikon koska enkkua ja iih. Ja oon kipee varmaan, kuumetta tai jotain, mut kyl mä silti noi kaikki aion tehä!