...ja niin. Ajattelin päivitellä taas vähän välillä tätäkin =)

21.4. oli siis Infected Mushroomin keikka, woohoo.

Eikö saakin hyvin selvää siitä, että porukkaa oli ja tunnista, että esiintymässä on Infected Mushroom? Heilahteli ehkä vähän ku kaikki hyppi ja ite hyppi ja tönittiin ja tyrkittiin. Ihmeen vähän mustelmia mulla oli!

IM:n jälkeen hengailtiin ja jossain kohtaa mentiin ylös istumaan. Siinon viimosen esiintyjän yleisöä, vaikkei kunnolla erotakaan (ei mekään enää meinattu, ku savukoneet tuprutti savua ja siellä ylhäälläkin alkoi olla aika savuista :D)

Oli kyl kivaa, jejee! Kaikenlaista porukkaa sitä kohtasi ja jänniä keskusteluja kuunteli. (...niinno miten sen nyt ottaa.)

Sit oli tylsä loppupääsiäinen, paitsi että kävin maanantaina tutustumassa metsiin vähän!

Tästä tuli mun mielestä jännä. Se kameran linssinsuojus ei auennu kokonaan ja mietin, että mitähän ihmettä :D En ensin huomannu, et se oli jääny jumiin, mut sit huomasinkii ja vänksläsin sen auki.

Löysin lammen. Tai tuollaisen, eksyilin metikössä niin kauan, että löysin jotain :D Siellä oli lintuja, yhteensä neljä (ja osa siitä vedestä oli vielä jäässä!)

Siirryin toiseen metsään ja lenkkeilypolulle, ja aloin kattella hautausmaan vieressä, että pääseeköhän tästä alas tälleen keväällä. No, polku oli sitten aidattu, ei saa mennä se huusi. Alhaalla näkyy luntakin vielä!

Siitä pääsisi sinne hautausmaalle. Hii. En uskaltanut mennä, kun siellä oli niin paljon ihmisiä, ne ei olisi ehkä arvostaneet mua. (Ei mun kamera pahemmin näkyny, se oli mun taskussa :D)

Sitte menin vielä yhteen metikköön, mutta siitä en ottanu kuvii :D

Eilen alko CoW = Contents of Well-being, ja tähän mennessä se ainakin on ollu tosi jees! Irkkui, saksalaisii ja hollantilaisii, plus vaihtareissa kolme tsekkii. Ja tietty meitä suomalaisia, kun se kuitenkin pidetään täällä. Melikey a lot! Vaikka vielä suomalaiset onkin aikamoinen saareke, ne muut tavallaan vähän enemmän sekottuu, kun ne asuu samassa hotellissakin, että silleen ne viettää enemmänkin aikaa keskenään. Huomenna olis Lahden kiertelyä iltapäivästä, mutta mulla on muita kouluoheisuuksia, niin missaan sen =( (Vaikka mietin, että ehottaisin, että mennään mukaan, mutta ne pojat ei ehkä tykkäis, hemm.)

Ja ostin eilen kahdet kengät, kun mun talvikengät alkaa olla vähän paksut! Arvatkaapa vaan, kumpia tuun käyttämään enemmän :D