Nyt on tenttiviikko ja ensimmäinen tentti oli tiistaina. Siitä tuli vitonen eli jess, jotain hyötyä siitä, että opetteli suomen kielioppia kännissä.

Vajaan tunnin päästä pitäis lähtä kävelemään että pääsee Academic Writingin tenttiin ja mua vähän pelottaa, että siitä ei tuu mitään, koska miks tuliskaan. Mitään en osaa yyy. Mutta toisaalta oon tällä hetkellä sen ja Grammarin tentin kanssa vähän siinä pisteessä että kunhan ykkönen tulis ni ois aika jees. Ja jos toinen niistä ei mee läpi, niin ei oo niin paha. Yhen voin käydä uusimassa, molempia ei kiitos.

Mun opiskelu on kyllä niin huonolla mallilla, kun en tiiä mitä teen ja miten teen. Pitäis joululoman aikana kirjottaa arvostelukin, että sais luovan kirjottamisen kurssin keväällä - pahinta tässä arvostelussa vaan on se, että sillä ei oikeesti oo viimeistä palautuspäivämäärää. Meinasin myös tehdä liikaa työtä sen eteen, vaikka voisinkin vielä vaihtaa ja sittenkin arvostella Warm Bodiesin, kun opettaja ehdotti, että arvostelkaa jotain, mistä ette välttämättä tykkää. Mutta toisaalta se tarkoittaisi että mun pitäisi ehkä katsoa leffa taas. Aah. Toisaalta. Toisaalta jos katon sen uudestaan, voin taas paremmin selittää siitäkin keskiviikkona zombie-esitelmässäni.

Tiesittekö, että ajatus zombeista syömässä aivoja on levinnyt varsinkin Simpsonien takia? Ei ne oikeestaan missään leffoissa tai kirjoissa niitä syö, kun suurin osa on ottanut mallia Romeron leffoista ja yhdessäkään Romeron of the dead - leffassa ei syödä aivoja. Itse asiassa kun Romerolta pyydetään nimmarin kanssa "Write eat brains", hän on hyvin hämillään asiasta.

Juu, en tosiaan oo perehtynyt näihin tentteihin vaan lähinnä vaan zombeihin tässä viime päivinä. Hups? Viikonloppuna suunniteltiin että lauantaina katottais kaverin kanssa In The Flesh kun se on molemmilla meistä ollut pitkään suunnitelmissa.

Tää saa nyt olla tällainen opiskelupäivitys lähinnä. Voi olla että jos jaksan tentin jälkeen (15-18) kirjoittaa toisen päivityksen niin ehkä kerron, mitä oikeessa elämässä on tapahtunut. Tai huomenna englannin kieliopin tentin jälkeen kun tänään pitäis kyllä vielä lukee siihenkin... Apuva.